Norwegian Food Partner

Våre samarbeidspartnere

Norwegian Food Partner AS er stolt eier av flere datterselskap

 

vossakjot 470

Vossakjøt AS kan stå inne for slagordet «Stolt leverandør av ekte matopplevingar». De tilbereder tradisjonelt, røyker produktene i eldhus og modner spekematen naturlig. Norwegian Food Partner AS eier 100 % av aksjene. Vi vil utvikle Vossakjøt til et landsdekkende merkevare

 

Handverksbryggeriet AS og Vossakjøt AS samarbeider tett om produktutvikling og leverer førsteklasses spekemat, brygg og andre spesialiteter. Alle produktene er basert på førsteklasses råvarer og lokal foredlingskunnskap nedarvet gjennom generasjoner. Handverksbryggeriet AS er et heleid datterselskap av Norwegian Foodpartner AS.

 

Vossalaks

Vossalaksen AS, skal på same måte som Vossakjøt AS og Handverksbryggeriet AS, videreføre og marknadsføra dei rike mat og drikke tradisjonane fra Vossa distriktet på nasjonal basis.

 

Bergen Lokal Mat

Markedsportal for mindre lokalmat produsenter

 

– cooking the Wild West way –

Willy Roger har en glødende lidenskap for BBQ og lager klassisk, amerikansk grillmat på sitt beste. Det betyr møre, saftige kjøttstykker glasert med enkle, rike smaker. Oppskriftene har han samlet på sine legendariske ferder på kryss og tvers av det nordamerikanske kontinentet.

 

 

 

Adresse

Me har hovudkontor og produksjon på Vinje. Me har og produksjon i Granvin.

Vossakjøt AS
Draugsvollvegen, 5713
Vossestrand
Telefon sentralbord: 56 52 06 00
Epost: post@vossakjot.noDesigned by VIDI.NO

vossakjot 400

 Webdesign og publiseringsløsning av  Vidi AS