Den som berre ser seg attende, kjem ikkje fremover, heiter det. Derfor er me i Vossakjøt opptekne av å foreine gamalt og nytt, av å bygge bru mellom gamle skikkar og moderne ganar. Samtidig som me er trygt forankra i lokale tradisjonar, har me blikket fast retta framover.
Målet vårt er å gi marknaden det beste av vestnorsk matkultur, og til liks med skiskyttarar, langrennarar og kulekjørarar frå Voss, har med allereie vunne fleire gullmedaljar for innsatsen.
Ei rekkje av produkta våre har og Spesialitet-merket frå Matmerk, ein garanti for at forbrukaren får eit kvalitetsprodukt og ei god og spennande matoppleving. Både Vossakjøt, Bondekorv, Eldhusrøykt pinnakjøt, urøykt pinnakjøt, Hakkasteik, Eldhusfår, Eldhustøykt fenalår, Urøykt fenalår og Spesialmodna Eldhusbacon kan smykke seg med denne utnemninga.
Me trur tida arbeidar for den som kan tilby solid fagkunnskap og unike produktkvalitetar. Forbrukarar både heime og ute vert meir og meir opptekne av at maten ikkje berre skal vere god, men og tufta på lokale tradisjonar og ha historiske referansar.