Hakkasteik

Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane

Hakkasteik

Ekte vossa-wrap!

Hakkasteik vart tradisjonelt brukt som bryllaupsmat i Hardanger. Og når hardingane stelte til fest, var berre det beste godt nok: Kalvekjøt og eldhusrøykt fårekjøt kokt med byggryn og kraft. Den oppskrifta held vi fast på.

No er det ikkje kvar dag ein får bryllaupsinvitasjon frå Hardanger, så kvifor ikkje gjere kvardagen til ein fest? Hakkasteik i bakt potet blir ”Hakk i poto” – hurtigmat på klassisk vossavis.

Dei som trudde fredagskos med kjøt i lefse var ein meksikansk skikk, må forresten tru om att. På Vestlandet har ein ete røykt og salta kjøt i kveitelefse eller potetkake i uminnelege tider. Så kvifor ikkje prøve ein ekte vossa-wrap? Varm Hakkasteik i panne, fordel på lefser og sull i hop med ramslauk og raud salat.

Adresse

Me har hovudkontor og produksjon på Vinje. Me har og produksjon i Granvin.

Vossakjøt AS
Draugsvollvegen, 5713
Vossestrand
Telefon sentralbord: 56 52 06 00
Epost: post@vossakjot.no



Designed by VIDI.NO

vossakjot 400

 Webdesign og publiseringsløsning av  Vidi AS