Julemat

Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane

Pinnakjøt

Urøykt pinnakjøt - med smaken av vestnorsk natur. Tradisjonsrik, vestnorsk festmat i urøykt versjon. Utsøkte lammesider lakesalta og tørrsalta i ryggen. Ingen unødvendige tilsetjingststoff - her er det den opphavelege kjøttsmaken som gjeld. Legg i vatn 8-10 timar før koking. Kvar pinne kan snittast med kniv på tvers i kjøttsida av pinnen (som å rute svoren på ribba)

Les mer …

Sylteflesk

Sylteflesk i bit eller heilt. Tradisjonsrikt julepålegg laga på gamlemåten av grisehove.

Les mer …

Lammerull

Dette er som namnet seier - ekte lammerull.

Laga på tradisjonelt vis, der lammesvangar og lammekjøt vert forma for hand.

Les mer …

Adresse

Me har hovudkontor og produksjon på Vinje. Me har og produksjon i Granvin.

Vossakjøt AS
Draugsvollvegen, 5713
Vossestrand
Telefon sentralbord: 56 52 06 00
Epost: post@vossakjot.no



Designed by VIDI.NO

vossakjot 400

 Webdesign og publiseringsløsning av  Vidi AS