Pølser

Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane

Bondekorv, eldhusrøykt

Grov og saftig middagspølse av storfe og røykt fårekjøt. Oppskrifta er frå den tida då vossingane slakta og laga pølse heime på gardane.

Den runde, milde smaken skriv seg frå kaldrøyking i eldhus – og frå kunnskap nedarva gjennom generasjonar. Trekk i emballasjen i varmt vatn i ca 15 minutt – eller steik i skiver.

Ypparleg i følgje med pinnakjøt – eller omkransa av kålrot og potet.

Adresse

Me har hovudkontor og produksjon på Vinje. Me har og produksjon i Granvin.

Vossakjøt AS
Draugsvollvegen, 5713
Vossestrand
Telefon sentralbord: 56 52 06 00
Epost: post@vossakjot.no



Designed by VIDI.NO

vossakjot 400

 Webdesign og publiseringsløsning av  Vidi AS