Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Norwegian Food Partner

Velkommen til Norwegian Food Partner

Norwegian Food Partner AS er et morselskap og jobber i flere ledd for å få den beste maten ut til forbrukerne.

Vi samarbeider med småskalaprodusenter, grossister og andre aktører innen næringsmiddelindustrien.

Norwegian Food Partner AS satser på effektiv og kvalitetssikret distribusjon av produkter med høy kvalitet.

Våre samarbeidspartnere

Norwegian Food Partner AS er stolt eier av flere datterselskap

Vossakjøt

Vossakjøt

Vossakjøt AS kan stå inne for slagordet «Stolt leverandør av ekte matopplevingar». De tilbereder tradisjonelt, røyker produktene i eldhus og modner spekematen naturlig. Norwegian Food Partner AS eier 100 % av aksjene. Vi vil utvikle Vossakjøt til et landsdekkende merkevare.

Handverksbryggeriet

Handverksbryggeriet

Handverksbryggeriet AS og Vossakjøt AS samarbeider tett om produktutvikling og leverer førsteklasses spekemat, brygg og andre spesialiteter. Alle produktene er basert på førsteklasses råvarer og lokal foredlingskunnskap nedarvet gjennom generasjoner. Handverksbryggeriet AS er et heleid datterselskap av Norwegian Foodpartner AS.

Vossalaks

Vossalaks

Vossalaksen AS, skal på same måte som Vossakjøt AS og Handverksbryggeriet AS, videreføre og marknadsføra dei rike mat og drikke tradisjonane fra Vossa distriktet på nasjonal basis.

Bergen Lokal Mat

Bergen Lokal Mat

Markedsportal for mindre lokalmat produsenter.

Lokalmat markedet har stort mangfold  av nisje produsenter som produserer innen ulike produktkategorier, som fisk, kjøtt, frukt, bær, bakervarer, drikke med og uten alkohol og ost mm.

Willy Roger's American Barbecue

Willy Roger's American Barbecue

– cooking the Wild West way –

Willy Roger har en glødende lidenskap for BBQ og lager klassisk, amerikansk grillmat på sitt beste. Det betyr møre, saftige kjøttstykker glasert med enkle, rike smaker. Oppskriftene har han samlet på sine legendariske ferder på kryss og tvers av det nordamerikanske kontinentet.

Om oss

Willy Roger Jacobsen startet Norwegian Food Partner AS i 2012.

Han har arbeidet med salg og markedsføring i næringsmiddelindustrien siden 1974.

Han har hatt stillinger i Rieber og Søn, Toro, Denja og Minde Sjokolade. Fra 2000 til 2012 har han bygget opp og ledet Brynhildsen AS til en betydelig aktør i norsk dagligvare med mange ledende merkevarer. I 2012 overtok han eierskapet i Vossakjøt AS og har ledet en snuoperasjon som har gitt bedriften en solid omsetningsøkning. Han blant annet har lagt vekt på markedsføring og riktig distribusjon for å få dette til. Norwegian Food Partner AS har også andre interessante samarbeidspartnere.

Catrine Jacobsen er økonomi og administrasjonssjef i Norwegian Food Partner.

Spare Ribs